Ana Sayfa Özel Şirketler Vestel Savunma Sanayi İş İlanları ve İş Başvurusu Formu

Vestel Savunma Sanayi İş İlanları ve İş Başvurusu Formu

1,169
Vestel Savunma Sanayi iş ilanları

Vestel Savunma Sanayi Mühendis, Personel, Eleman, İşçi Alımı 2021

Vestel Savunma Sanayi A.Ş., Vestel Şirketler Grubu bünyesinde bulunan savunma sanayi sektörüne hizmet veren bir kuruluştur. Vestel Savunma Sanayi kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve günümüzde teknoloji tasarım geliştirme yetkinliği ile dünyanın en büyük üreticileri arasında kendisine yer bulmuştur. Vestel Savunma Sanayi A.Ş. insan kaynakları departmanı 2021 yılında da şirketin büyümesini sürdürmek için çalışmalarına son hızıyla devam edeceklerini açıklamıştır. Bu çalışmalar kapsamında da şirket bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecektir. Vestel Savunma Sanayi açık pozisyonları, kariyer olanakları, iş imkanları, iş başvurusu ve iş başvuru formu hakkında detaylı bilgi haberimiz devamında yer almaktadır.

Vestel Savunma Sanayi Güncel İş İlanları 2021

Vestel Savunma Sanayi özellikle İHA konusunda dünyanın en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Diğer savunma sanayi ürünleri konusunda çalışmalarına devam eden şirket, 2021 yılında üretim ve geliştirme için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Bu kapsamda şirket bünyesine yazılım geliştirme uzmanı, yazılım test uzmanı, tasarım mühendisi, proje mühendisi, elektrik teknisyeni, makine mühendisi gibi sayısız kadro ve pozisyonda eleman alımı yapacaktır. Şirket bunun yanında da çok sayıda stajyer alımı ve engelli personel alımı da gerçekleştirmektedir. Vestel Savunma Sanayi iş ilanları için nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi de yazımız devamında anlattık.

Vestel Savunma Sanayi İş Başvurusu 2021

Vestel Savunma Sanayi bünyesine iş başvurusu yapmak için [email protected] mail adresine özgeçmişinizi Word veya PDF formatında gönderebilirsiniz. Özgeçmişiniz insan kaynakları müdürlüğüne ulaştıktan sonra bilgi birikiminiz ve deneyimleriniz Vestel Savunma Sanayi açık pozisyonları ile karşılaştırılmaktadır. Şayet pozisyonunuz için uygun bir iş ilanı mevcut değilse, daha sonra değerlendirilmek üzere veri bankasına kayıt edilir. Bunun akabinde ilgili pozisyonlar için uygunluğunuz tespit edilirse görüşme için çağrılırsınız. Vestel Savunma Sanayi iş ilanları hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca diğer Vestel tarafından verilmiş olan güncel ilanlara ulaşmak için Vestel İş İlanları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

ODTÜ Teknokent/Merkez Ofis :Üniversiteler Mah. İhsan Doğramacı Bulvarı Titanyum Blok No:17/B Zemin Kat ODTÜ Teknokent
06800 Çankaya / ANKARA + 90 (312) 589 41 50

Genel Müdürlük ve Fabrika : 1.Organize Sanayi Bölgesi Oğuz Cad. No:7/B
06395 Sincan / ANKARA + 90 (312) 589 31 50

Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden bizlere iletebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı (Facebook) ve (instagram) takip ederek güncel personel, memur, işçi alımlarını takip edebilir ayrıca kamu ve özel sektör firmalarına nasıl iş başvurusunda bulunacağınızı detayları ile öğrenebilirsiniz.

4 Comments

  1. Ali aktarma

    16 Ekim 2017 at 12:21

    İş arıyorum montaj işi fabrikada

    Reply

  2. Nihat

    20 Kasım 2017 at 16:58

    Maliye 4.sinifim is ariyorum

    Reply

  3. Olcay

    8 Temmuz 2020 at 03:11

    İş arıyorum

    Reply

  4. Zehra

    14 Temmuz 2020 at 13:04

    İş için bana yardımcı olurmusunuz

    Reply

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlginizi Çekebilir

E Bebek Çalışma Saatleri 2022 (Kaçta Açılıyor? Kaçta Kapanıyor?)

E Bebek çalışma saatleri, mağaza saat kaçta açılıyor? 2022 yılı pandemi sonrası değişen ça…