Ana Sayfa Özel Şirketler Eminevim İş İlanları ve İş Başvurusu

Eminevim İş İlanları ve İş Başvurusu

2,341
Eminevim

Eminevim; Türkiye’nin istediği yerinden, istediği özelliklerde, faiz ödemeden, bütçesi doğrultusunda ev veya araba almak isteyen kişilerin bir araya gelerek oluşturduğu sistem dahilinde çalışan bir şirkettir. Eskiden köy halkının bir araya gelerek bir işi el birliği ile yapmaları sistemi ( imece ) mantığı ile yürütülmektedir. 1991 yılında kurulan firmanın ülkemizin hemen hemen her şehrinde faaliyet gösteren büroları bulunmaktadır. Eminevim mevcut ve yeni açılacak şubeleri ile genel merkezlerinde görevlendirmek adına çok sayıda personele ihtiyaç duymaktadır. Bu kapsamda personel ve eleman alımı gerçekleştirmektedir. Eminevim tarafından yayınlanan güncel iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile işe alım süreci, iş başvurusu formu gibi iş başvurusu detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

Eminevim Güncel İş İlanları 2021

Eminevim firması tarafından yayınlanan veya yayınlanması muhtemel iş ilanları arasında; müşteri temsilcisi, çağrı merkezi personeli, sigorta personeli, insan kaynakları personeli, avukat, satış uzmanı, saha satış temsilcisi, kontrol ve raporlama uzmanı, temizlik personeli, büro personeli, satın alma uzmanı, mutfak görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer almaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, deneyimli deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır, başvuru şartları ve firmanın sağladığı sosyal haklar neler?

İş Başvurusu Şartları ve Sosyal Haklar; Firma alım yapacağı personellere maaş+prim uygulaması ile iş imkanı sunmaktadır. Firma çalışanlarının gelişimi için eğitim ve gelişim programlarına azami önem ve destek vermektedir. Bu nedenle yıllık ve aylık olarak eğitim toplantıları düzenlenmektedir. Başvuru şartları arasında;

  • Askerlik hizmetini yapmış olmak,
  • MS Office programlarına hakim olmak
  • Etkin yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip olmak
  • Ekip çalışması yatkın olmak,
  • Müşteri memnuniyetine önem vermek yer almaktadır.

Eminevim İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eminevim yapacak olduğu personel ve eleman alımı duyurularını kariyer siteleri üzerinden yayınlamaktadır. Eminevim İş Başvurusu Yapmak için izlemeniz gereken iki alternatif başvuru şekli mevcut. Bunlardan birincisi firmanın şubelerinde yer alan iş başvuru formunu doldurarak adaylar uygun buldukları pozisyonlara iş başvurusunda bulunabilirler. İkinci alternatif yol ise aşağıda vermiş olduğumuz internet üzerinden yapılan başvurulardır. Aşağıdaki bağlantı üzerinden güncel alımları takip edebilir, açık iş ilanlarını görebilir, size uygun olan pozisyonlar için firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

Eminevim İş Başvurusu Formu için TIKLAYIN

Bu yazımızda Eminevim iş ilanları ve işe alım süreci konusu hakkında sizlere detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden bizlere iletebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı (Facebook) takip ederek güncel personel, memur, işçi alımlarını takip edebilir ayrıca kamu ve özel sektör firmalarına nasıl iş başvurusunda bulunacağınızı detayları ile öğrenebilirsiniz.

2 Comments

  1. Nurhan

    29 Haziran 2021 at 20:33

    Temizlik personeli yada çay kahve personeli olarak çalışmak istiyorum

    Reply

  2. Nurhan

    29 Haziran 2021 at 20:34

    Personel olarak çalışmak istiyorum

    Reply

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlginizi Çekebilir

E Bebek Çalışma Saatleri 2022 (Kaçta Açılıyor? Kaçta Kapanıyor?)

E Bebek çalışma saatleri, mağaza saat kaçta açılıyor? 2022 yılı pandemi sonrası değişen ça…