Ana Sayfa Burs Başvuruları Acunmedya Burs Başvurusu

Acunmedya Burs Başvurusu

894
acunmedya bursu

Acun Medya kurumunun güvenilir kimliği, ivmeli bir bütçeye sahip olması ve güçlü kadrosu eğitim konusunda ki araştırmalar arası yerini almasına sebep oluyor. Uzun zamandan beri Acun Medya burs veriyor mu konusundaki araştırmaları genelde öğrenciler oluşturuyor ve ne yazık ki kesin bir bilgiye ulaşamıyorlar. Bu belirsizliğin sebebi ise Acun Medya resmi sitesinden resmi ve güvenilir bir açıklama gelmiyor olmasıdır.

Başvuru işlemleriniz hala alınmadığı ve iş için başvuru dışında iletişim yönelik bilgilerinizden ulaşabileceğiniz burs başvurusu konusunda bilgi alıp sorularınızın bir kısmını öğrenmek mümkündür. Burs konusu hakkında destek almak için iletişim ile ulaştığınız takdir de sorularınıza gerekli cevapları verilecektir. Gençlerin önünü açarak yeni ve güncel projelerin elinden tutan Acun Medya belki de burs konusunda öğrencilere de yardımcı olabilir. Acun Medya’nın resmi web sitesinde yer alan iletişim bölümünden Acun Medya ile iletişim kurarak burs talebi oluşturabilirsiniz.

AcunMedya Ne Kadar Burs Veriyor?

Burs başvuru şartları ve ödenen miktar her kuruluş, vakıf bünyesine ve dernek kuruluşuna göre farklılık göstermektedir. Devlet bursları verilen şartlarda uyum sağlayan öğrenciler için burs ödeneği alma imkânı sunmaktadır. Devlet bursuna başvuran ve ödeme alan öğrencilerin vakıf kuruluşlarının başvurusunda bulunmamaları gerek. Vakıf Burs başvurularında durumlar değişiklikler gösterebilmektedir.

acunmedya burs
Acunmedya Burs Miktarı

Burs almak için birçok vakıf kuruluşuna başvurarak şansınızı arttırabilirsiniz. Bahsi geçen her vakıf kendi bünyesine göre şartları koyarak öğrencilere destek oluyor. Verilecek burs miktarı başvurduğunuz dernek ve vakıf kuruluşlarına göre değişebiliyor. Ama genellikle burs miktar bilgileri öğrencilerin başarı düzeyine, öğrencinin aile durumuna, öğrencinin öğrenim durumuna göre değişiklik gösteriyor.

Acun Medya burs başvuru Nereye Yapılır?

Burs almadan ve başvurmadan önce başvuru koşullarını dikkat vererek okumalısınız. Vakıf burslarının haricinde devlet bursu alan öğrenciler Derneklerden burs ödeneği almıyor olması oldukça önemlidir. Burs miktarı ile verilen destek çoğu öğrenciler için önem arz eder. Peki ya ne kadar süre boyunca ödenek desteği devam ediyor? Ödenek süresi öğrencinin eğitim yılı dâhilinde destek verir. Verilen şartlarda değişiklik olması halinde bilgi verilmesi gereklidir. Burs almak isteyen bazı öğrencilere miktar yeterli gelmeyebilir. Bu tarz durumlarda öğrencilerin başvurduğu vakıftan yardım istemesi gerekir. Vakıflardan yardım istemesi için de devlet bursuna öğrencilerin başvuru yapmamaları lazımdır.

Acun Medya Kimlere Burs Veriyor?

Ülkemizin içinde olduğu ekonomik sıkıntılar toplumun her kesiminde yer alıyor. Özellikle son zamanlarda covid-19 sürecinde toplumda oluşan ekonomik sıkıntılar epey artmıştır. Yasaklardan dolayı kapanan esnaf, iş yerinde azalmaya düşerek işten çıkarılan insanlar ve birçok zor durumda olan insanlardan bahsediyoruz. Ekonomik sıkıntılarla boğuşan kesimde öğrencilerde bulunur. Eğitimine devam etmek için burs alma ihtiyacı duyan öğrenciler bu dönemde devamlı burs veren yardım ve kuruluşları araştırıp duruyorlar.

Acun Medyada aranan kuruluşlardan biri olarak, öğrencilerin ümitli olduğu kuruluşlardan biri olarak yerini almaktadır. Öğrenciler Acun Medya burs veriyor haberleri ile internet üzerinden Acun Medya burs başvuru formu arayışlarına girmektedir. Ama Acun Medya burs başvuru formu bulunmadığından ve bazı duyumlardan size verebileceğimiz bilgi Acun Medya’nın burs vermediğidir.

Acun Ilıcalı ve Acun Medya kuruluşundan burs başvurusu hakkında bir açıklama gelmediği bilindiğinden bu burs konusunun nasıl gündeme oturduğu hala merak konusudur. AcunMedya Kimlere burs veriyor? sorusunun cevabı özellikle öğrenci ve durumu kötü olan kişilere burs verdiği biliniyor olarak söylenebilir.

Acun Medya adlı kuruluş 27 Eylül 2006 tarihinde kurulmuş bir kuruluştur. Medya sektörü için çalışan, hizmet veren kuruluş 3.060.000 TL sermayeyle başta Acun Ilıcalı olmak üzere Alpay Kazan, Çaykun Ertan, Esat Yöntunç, Evren Çağlar ve Mustafa Kazan tarafından kurulmuş ve hizmete açılmıştır. Şirket sahibi olan Acun Ilıcalı aynı zamanda da şirket bünyesinde olan programların sunuculuğunu yapmaktadır.

AcunMedya Bursu için Şartlar Nelerdir?

AcunMedya Bursu, herhangi bir şart gözetmeksizin verildiği söylense de durumu sınırlı olan vatandaşlarımızın daha çok ön plana alındığı bilinmektedir. Burs başvuruları sürekli olarak okunsa, bilinse dahi dışarıya hiç bir şekilde kime ne kadar yapıldığı söylenmemektedir. Yapılan araştırmalar sonrası daha önce burstan yararlandığı söylenen kişiler daha çok Acun Medya iletişim adreslerinden faydalandıklarını belirtmişlerdir. AcunMedya Bursu almak için sayfanın en altındaki adres, telefon ve mail adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Acun Medya’da Kaç Kişi Çalışıyor 2021

İlk dönemlerde program ve yapımlarının birçoğu Show TV’de yayımlanmış ve şimdi ise Acun Medyanın sahip olduğu kanal TV8’de yayımlanmaya devam etmiştir. Programların isimleri; Survivor, Var Mısın Yok Musun, Devler Ligi, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Fear Factor isimli programların sunuculuğunu aynı zamanda şirketin sahibi olan Acun Ilıcalı yapmaktadır. Uğur Dündar’ın sunmuş olduğu Yoksa Rüya mı? Programının yapımını da Acun Ilıcalı yapmıştır.

Acun Medya içinde bulundurduğu Tv 8, Tv 8.5 gibi Tv kanallarında 5000 kişilik istihdam yanında dijital yayın platformu Exxen için 1500 kişi çalışırken, 600 kişilik Survivor ekibi de dahil olmak üzere 7000 kişi üzeri çalışanı vardır. Bu sayı farklı zamanlarda artıp, azalmak ile birlikte tam ve kesin bir sayı değildir. Ortalama olarak çalışan sayısı ile Türk Medya dünyasında büyük bir istihdam lokomotifi olan Acun Medya verdiği burslar ve yaptığı yardım geceleri ile de adından söz ettirmiş bir medya kuruluşudur.

acunmedya burs veriyor mu
Acun Medya

Behzat Uygur’un sunmuş olduğu Söyle Söyleyebilirsen adlı programının yapımcılığını da yine Acun Ilıcalı üstlenmiştir. Acun Medya kuruluşu Türkiye yayımının haricinde Yunanistan ülkesinde The Voice of Greece, Power of Love, Ellade Exxeis Talento ve Survivor Greece gibi program formatlarının da yapımcılığını gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Acun Medya’nın yurt dışında gerçekleştirdiği bir başka yapımcılık işi de Exathlon isimli spor realite programıdır.

Söz ettiğimiz yarışma formatı Romanya’da 2018 yılında, Brezilya, Meksika’da 2017 senesinde, Amerika Birleşik Devletleri’nde ve Kolombiya’da 2018 senesinde yayına girmesi planlanmış olup yayım gerçekleşmiştir. Yarışma formatı 2020 yılında Netflix’de “Exathlon Challenge Türkiye“ isim ile planlanarak yayına girmiştir. EXXEN isimli platform 1 Ocak 2021 tarihinde yayıma girdi.

Acun Medya Burs Başvuruları Ne Zaman?

Ekonomik sıkıntılar çeken ve eğitimi için bursa ihtiyaç duyan öğrencilerimize Acun Medya burs vermiyor desek de, farklı kuruluş ve kurumlara burs aramaya devam etmelerini tavsiye ederiz. Büyük şirketler, eğitim vakıfları, sosyal yardım kuruluşları ve benzer vakıflar devamlı bir şekilde burs vermektedir. Bu kurum ve kuruluşlara yapacağınız başvurulara verilecek cevaplar dâhilinde bir nebze olsun ekonomik durumunuza fayda sağlayacaktır. Bunlardan biride devletin vermiş olduğu KYK burs başvurularıdır. Acunmedya’ya başvuru için ise aşağıdaki formdan başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu formun bulunduğu siteye en aşağıdaki site adresi linkinden ulaşabilirsiniz.

acun medya iletişim adresleri
Acun Medya İletişim Formu
Acun Medya Burs Başvuruları Pandemi’ de nasıl gerçekleşiyor?

Acun Medya resmi olarak burs vermiyor olarak bilinse de Acun Medya ile iletişime geçip durumunuzu belirterek şansınızı deneyip burs talebinde istekte bulunabilirsiniz. Ama az önce dediğimiz gibi Acun Medya kuruluşunun resmi olarak şu an için burs verme durumu yoktur. Acun Medya pandemi döneminde burs veriyor mu? sorusunun cevabı niteliğinde olan bu cevaba ek olarak aşağıda bulunan iletişim adreslerinden AcunMedya Bursuna Başvurabilirsiniz.

  • internet sitesi : https://www.acunn.com/sayfa-iletisim
  • Telefon : (0212) 283 53 80
  • Mail : [email protected]
  • Adres : Levent, Hayat Sokağı No:4, 34330 Beşiktaş/İstanbul
  • Açılış saati: 09:00

One Comment

  1. Selin

    11 Mayıs 2021 at 07:05

    Acunmedya başvuru formu nereden ulaşabilirim?

    Reply

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlginizi Çekebilir

E Bebek Çalışma Saatleri 2022 (Kaçta Açılıyor? Kaçta Kapanıyor?)

E Bebek çalışma saatleri, mağaza saat kaçta açılıyor? 2022 yılı pandemi sonrası değişen ça…