Ana Sayfa Özel Şirketler Aksigorta Personel Alımı ve Güncel İş İlanları

Aksigorta Personel Alımı ve Güncel İş İlanları

225
Aksigorta iş ilanları

Aksigorta Personel Eleman Alımı İlanları 2021

Aksigorta 1960 yılında kurulmuş bir sigorta şirketidir. Ülkemizin dört bir yanında 700’ü aşkın çalışanı, 16 bölge müdürlüğü ve 2 binden fazla bağımsız acentesi ile müşterilerinin isteklerine anında cevap verebilmek için faaliyet göstermektedir. Aksigorta sağlıktan, kaskoya, iş yeri paketinden, sorumluluk sigortalarına kadar çok sayıda ürün ve hizmeti sunmaktadır. Aksigorta 2011 yılında yapılan anlaşma ile dünya devi Ageas ile ortaklık anlaşması imzalamış ve sonucunda hisselerin %36’sı Sabancı Holding, %36’sı Ageas  hisseye sahip olmuştur. Kalan %28 de İMKB ulusal pazarda işlem görmektedir. Ülkemizin en büyük sigorta şirketi olma hedefi ile yola çıkan Aksigorta, bu bağlamda çok sayıda personele de ihtiyaç duymaktadır. Aksigorta yapmış olduğu açıklamada ihtiyaç duyduğu kadro ve pozisyonlara 2021 yılında çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapacağını açıkladı. Aksigorta açık iş pozisyonları ile güncel iş ilanları hakkında iş başvuru formu, başvuru şartları gibi bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Aksigorta Güncel İş İlanları 2021

Aksigorta ihtiyaç duyduğu pozisyonlara çok sayıda personel alımı yapıyor. Her kadro ve pozisyon için başvuru şartları Aksigorta tarafından belirlenmiş olup, yazımızda bahsettiğimiz şekilde iş başvurusu yapan adaylar daha sonra mülakat, çeşitli analizler ve referans kontrollerinin ardından işe yerleştirilmektedirler. Aksigorta, hasar danışmanı, uzun dönem stajyer, analist, nakliyat sorumlusu, orta katman yönetim uzmanı, yazılım geliştirme uzmanı, dijital pazarlama uzmanı, avukat, engelli personel alımı, müşteri temsilcisi, stratejik pazarlama uzmanı, iş zekası yöneticisi, banka şube satış uzmanı, acente satış uzmanı, satış destek uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyonda ülkemizin İstanbul, Adana, Ankara, Gaziantep, Konya gibi bir çok ilinde personel alımı gerçekleştirecek.

AkSigorta İş Başvurusu Nasıl ve Nereye Yapılır?

Aksigorta müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sürekli olarak gelişmeyi ve büyümeyi hedef edinmiş öncü bir şirkettir. Kariyer hedefi olanların tercih edebileceği ülkemizin yenilikçi şirketlerinden bir tanesidir. Aksigorta, çalışanlarından ana sermayeleri olarak bahsetmekte ve çalışanlarının profesyonel ve kişisel gelişimleri için düzenli olarak destek vermektedir. Aksigorta bünyesine iş başvurusu yapmak isteyen adaylar mail yolunu kullanabilmektedirler. Öncelikle kendinizi en iyi şekilde anlatan, sade ve etkileyici bir özgeçmiş hazırlamalı ardından [email protected] adresine iletmelisiniz. CV’niz  Aksigorta bünyesinde oluşacak muhtelif pozisyonlarda değerlendirilecek olup, uygun pozisyon olduğu taktirde sizlere geri dönüşler sağlanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlginizi Çekebilir

E Bebek Çalışma Saatleri 2022 (Kaçta Açılıyor? Kaçta Kapanıyor?)

E Bebek çalışma saatleri, mağaza saat kaçta açılıyor? 2022 yılı pandemi sonrası değişen ça…