Ana Sayfa Şehirler Sinop Sinop Polisevi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Sinop Polisevi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

125
Aşçı alımı

Sinop Polisevi yayınladığı ilan kapsamında işçi alımı yapacağını açıkladı. Sinop Polisevi işçi alımı ilanı kapsamında aşçı alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 6 Ekim 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adayların en az ilköğretim mezunu olmaları talep edilmektedir. Adaylarda aranan diğer başvuru şartları, başvuru formu gibi bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Sinop Polisevi İşçi Alımı İlanı 2016

(Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Yönetmelik ve Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisleri Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içinde İl Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İş yerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

Kura : Sinop Polisevi Şube Müdürlüğünde 12 Ekim 2016 tarihinde saat 11:00’da yapılacaktır.

Sinop Polisevi Başvuru Şartları Nelerdir?

  • TC vatandaşı olmak
  • Adli Sicil Kaydı il Adli Sicil Kaydı bulunmadığını belgelendirmek, ayrıca herhangi bir terör örgütü ile bağlantısı bulunmamak, devletin bağımsızlığına, anayasal düzene karşı olmamak, herhangi bir terör örgütü sempatizanı olmamak
  • SGK’lı olarak en az 8 sene aşçı mesleğinde çalışmış olduğunu belgelerle ibraz etmek
  • Daha önce çalışmış olduğu iş yerlerinde herhangi bir disiplin soruşturması geçirmemek
  • Hijyen belgesi sahibi olmak ve ibraz etmek
  • Herhangi bir bulaşıcı hastalığı bulunmadığına dair tam teşekküllü devlet hastanesinden sağlık raporu almak
  • Aşçılığın yanı sıra pide ve lahmacun çeşitlerini de yapabiliyor olmak.
  • Özel davetlerde 600-1000 kişiye pide ve lahmacun yapabilecek kapasitede olmak
  • İlgili meslekte kalfalık belgesine sahip olmak
  • Presantabl, diksiyonu düzgün, genç, dinamik ve ekip ruhu ile çalışabilecek özelliklerde olmak
  • Polis evinin restoranında ve çok amaçlı salonunda düzenlenebilen yaklaşık 500 kişilik yemekleri yapabilme kapasitesine sahip olmak.
  • Değişik tatlar ve sunumlar yapabilecek meziyette olmak
  • Protokol Yemeklerinde sunum yapabilecek beceriye sahip olmak
  • Emekli olmamak, halen çalışabilecek fiziki yeterliliğe sahip olmak
  • Yukarıda belirtilen bilgi ve belgeleri sınav / mülakat gününden bir gün öncesine kadar ibraz etmek

Çalışma Adresi : GELİNCİK MAH. İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ARKASI POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 57000 SİNOP MERKEZ SİNOP / TÜRKİYE

Haberimizde Sinop Polisevi işçi alımı ilanına dair iş başvuru şartları nelerdir, iş başvurusu formu ve iş başvuru tarihleri gibi detaylı bilgileri paylaştık. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz Ayrıca Sinop iline ait diğer iş ilanlarına da BURADAN ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlginizi Çekebilir

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi İş İlanları ve İş Başvurusu

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi; Sinop halkı tarafından bir dernek vasıtasıyla 1950 yılında…