Ana Sayfa İşte Haberler Bekçi Alımları Ne Zaman, Hangi Şehirlerde Yapılacak

Bekçi Alımları Ne Zaman, Hangi Şehirlerde Yapılacak

88
Bekçi Alımları

Önceki aylarda alımı yapılacağı bakanlık tarafından açıklanan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören bekçi alımlarıyla alakalı süreç halen devam etmekte. Alım yapılacağının açıklandığı  günden beri çok sayıda bekçi adayı, ilanların yayımlanmasını büyük bir heyecanla beklemekte. Bakan Soylu tarafından yapılan açıklamada önceden belirlenen alım sayısı Resmi Gazete’ de yayınlananın aksine 10 bin değil, 10 bin 500 olarak düzeltildi. Peki Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı ne zaman başlayacak? 10 bin 500 çarşı ve mahalle bekçisi alım hangi şehirlere yapılacak? 2019 Bekçi alımı şartları değiştirildi mi? Bekçi alımı hakkındaki merak edilen tüm soruların yanıtlarına haberimizde değinmeye çalışacağız.

2019 Bekçi Alımı Hangi Şehirlere Yapılacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamada, bekçi alımları için kapsamın geniş tutulacağı ve her şehirler için mutlaka alım yapılacağına ve bu sayının toplam 10 bin 500 olduğuna değinilmişti. Yapılan bu açıklama doğrultusunda tüm şehirlerde bekçi alımı ilanının yayınlanmasıyla alım yapılacağı yönünde bilgilendirme yapmak doğru olacaktır. İlgili ilanlar yayınlandığında sizlere en kısa sürede ulaştırmaya çalışacağız.

2019 Bekçi Alımı Şartları Değiştirildi mi?

Bakan Süleyman Soylu tarafından müjdelenen bekçi alımında şartların değiştirileceğini düşünmemekteyiz. Bakan Soylu’nun bu konuda bir açıklamasıda bulunmamakta. Daha önceki alımlarda uygulanan eğitim durumu ve yaş şartlarının korunarak ilanların yeniden yayımlanacağını düşünüyoruz. Elbette bu şartlarda resmi makamlar izin verdiği noktada değişiklik yapılabilir. Bunlar yalnızca bizim tahminlerimizdir. İlgili ilanlar yayımlandığında netlik kazanacaktır. Başvuru yapmadan önce yayınlanan ilandaki başvuru şartları kısmını mutlaka okumanızı öneriyoruz.

2019 EGM Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımları Ne Zaman Başlayacak?

Yıl sonuna geldiğimizden dolayı 2018’de beklenen alımlar malesef yapılmayacak. Bu açıdan ilanların 2019 yılı içerisinde Şubat, Mart ayları arasında seçimden önce yayınlanacağını düşünüyoruz. Hem kamudaki gerekli bekçi alımı hazırlıkların yapılması, hem de diğer çalışmaların tamamlanması açısından bekçi alımı için ilanların Şubat ya da Mart ayı içerisinde kamuoyuna duyurulabileceğini düşünmekteyiz.

Bu yazımızda sizlere 2019 Bekçi Alımları konusu hakkında detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden bizlere iletebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı (Facebook) takip ederek güncel personel, memur, işçi alımlarını takip edebilir ayrıca kamu ve özel sektör firmalarına nasıl iş başvurusunda bulunacağınızı detayları ile öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlginizi Çekebilir

Kanada İşçi Alımı, İş İlanları ve Göçmenlik Başvurusu

Kanada kuzey Amerika kıtasının en kuzeyinde yer alan çağdaş ve teknolojik olarak ilerlemiş…